Uusimmat kirjoitukset

 • 10.11.2021Recover or not to recover, that is the question!Lue lisää »
 • 28.7.2021 10:20Liikkuminen on hyväksi mielelle ja keholle!Lue lisää »

fb_oranssi

Kiitos vierailustasi!

Käyntejä kotisivuilla:166882 kpl

Uusimmat kuvat

peppitiimi
img_20190726_111801
Share |

Liisa

              t4u_personaltrainer_lisenssilogo_web.png                  t4u_kahvakuulaohjaaja_lisenssilogo_web.pngt4u_ravintovalmentaja_lisenssilogo_web.png

liisavalmentaa_web.jpg

Olen viiskytjarapiat hyvinvointivalmentaja Lauttasaaresta. Työskentelen yrittäjänä hyvinvointialallla nyt yhdeksättä vuotta. Sitä ennen työskentelin 15 vuotta henkilöstönkehittämistehtävissä, joista viimeisimpänä myynnin henkilöstön kehittämiskonsulttina (Nokia & NSN), kunnes sain ajatuksen omasta yrityksestä. 

Harrastan kuntoilua monipuolisesti mm. uinti, pyöräily, juoksu, swimrun, triathlon, kahvakuula,kuntosali, kehonhuoltoa lukuisin eri tavoin.

Koulutusta minulla on seuraavasti:

 • Personal Trainer (Trainer4You/EHFA)
 • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Life Coach (ICF, International Coach Federation)
 • Stressinhallintavalmentaja (Mentoritiimi, Harri Gustvafsberg)
 • Somatic Stretching (Somatic Studio)
 • Anatomy Trains 1&2 (Anatomy Trains)
 • Tervettä suorituskykyä: Olkaapää&hartiarengas, alaraajat, keskivartalo (Anatomy Trains)
 • Uimaopettaja (SUH)
 • Bachelor of Business and Administration (BBA)
 • Terveysliikunnan perusopinnot (ex Liikuntalääketiede) 25ov, Itäsuomen YO
 • Myynnin kehittämisvalmennukset (OPQ ja PDA palautevalmentaja).

Tarkemmin minusta voi lukea:

linkedin_logo.jpg

Yhteistyökumppanit

Asiakkaiden kertomaa:

"Liisa on napakka, maanläheinen ja hyvällä huumorintajulla varustettu valmentaja. Hän on rautainen ammattilainen ja oman kokemuksensa myötä hän myös ymmärtää esim. asiakkaansa työn mukanaan tuomat haasteet erinomaisesti. Hän haastaa sopivalla tavalla, niin liikunnan kuin elämän eri valintojen osalta ja näillä eväillä ollaan saatu yhdessä hyviä tuloksia aikaan! Yhteenkään tapaamiseen en ole mennyt vastahakoisesti, vaan olen saanu niistä rutkasti energiaa ja intoa. Täyden kympin valmentaja!" Tiina, 50v.
**************

"Kävin vakuutusyhtiön pyynnöstä Dextrassa näyttämässä rannettani sille käsikirurgille, joka sen leikkasi vuosi sitten ja sain samalla kiitettyä onnistuneesta leikkauksesta ja kuntoutuksesta. Lääkäri: "Mikähän olikaan lähtötilanne... katsotaan ne ekat röntgenkuvat... OHO!" Sen verran hurjalta näytti murtuma ekoissa kuvissa ja kuulemma on harvinaista, että ranne paranee täydellisesti, jos se on murtunut nivelpintaan asti. Mutta mulla parani! "Tästä kädestä näkee, että sitä on kuntoutettu huolella!" Kiitokset siis myös Liisa Lampola, joka otti mut kahvakuulatreeneihin heti kipsin poiston jälkeen ja antoi omia tehtäviä ensin pallolla ja jumppakepillä ja vähitellen kahvakuulilla. Liike on lääke!" Anna Tuominen 50v.

***************

"Otin Liisaan yhteyttä n. puolitoista vuotta sitten ja tavoitteena silloin oli saada liikunta osaksi arkirutiinia. Olin kyllä liikkunut ennenkin, mutta enemmän tai vähemmän epäsäännöllisesti. Liisan avulla ymmärsin ettei aina tarvitse vetää itseään ”piippuun” vaan hyvä treeni voi olla myös 20-30 minuuttia. Liisan laatiman aikataulun pohjalta pääsin kiinni tekemiseen ja rupesin todella nauttimaan eri lajeista. Erityisesti rankempiin juoksutreeneihin ja koviin lihaskuntoharjoituksiin en olisi saanut itseäni patistettua ilman tsempparia. Golf on jo lähes 15 vuoden ajan ollut minulle tärkeä harrastus ja ihmeekseni muiden lajien treenaaminen lisäsi pituutta myös golflyöntehin. Nyttemmin olen myös alkanut harjoittelemaan triathlon tapahtumaa varten, joten saa nähdä mihin tämä vielä johtaa. Joka tapauksessa tavoitteen mukaisesti liikunnasta tuli elämäntapa!" Marjatta, 48v.

***************

"Kolmas kerta toden sanoi. Tarvitsin ja löysin lopulta treenaamiseeni ammattitaitoista apua maustettuna aikuisella elämänkokemuksella. Tämä näkyi muun muassa juuri minulle suunniteltuina järkevinä treeneinä. Eikä ajoittaisesta oman harjoittelun jäämisestä vähemmälle tarvinnut kokea koskaan huonoa omaatuntoa. Liisa oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto ja pääsin taas säännöllisen liikunnan pariin"Heikki 59v.  

***************     

"Positiivinen tsemppaus ja lievä paine päätyyn. Tärkeimpänä koko projektissa kokonaisvaltainen muutos, mutta ei kuitenkaan koko elämä treenamisen ehdoilla, vaan mukavasti liikunta osana elämää”. Jarkko Illikainen 36v.

***************

"Eipä olisi pari vuotta sitten uskonut, että meikäläinen innostuu liikkumaan näin riemulla. Nykyään minut voi löytää uimasta "lelujen kera", heiluttamasta ihan intona kahvakuulia, äheltämästä onnellisena TRXää tai lenkiltä nautiskelemasta. Liisa on saanut aikaan ihmeitä. Liikunnan ilo syttyi tosi nopeasti, ja nyt se tuntuu säilyvän ja jopa kasvavan koko ajan haastavien ja monipuolisten ohjelmien avulla. Itsekin ällistynyt tasaisin väliajoin, mitä ihmettä pystynkään tekemään. Ihan mieletöntä ja huikeeta tämä on, energiaa ja iloista mieltä pursuaa ja riittää vaikka mihin." Raija 50v.

***************

"Mitään tylsempää kuin lihaskunnon ylläpito en muutama vuosi sitten osannut edes ajatella. Ei siis ollenkaan mun juttu! Parikymppinen tyttäreni siihen kuitenkin patisti ja onneksi - löysin Liisan ja pääsin osalliseksi hänen tsemppaavasta, innostavasta ja tuloksia tuottavasta valmennuksesta! Suureksi yllätykseni käsivarsiini on ilmestynyt lihaksia, ryhti on parantunut ja liikkuvuutta tullut lisää. Siis oikeasti lihaksia, jotka joku muukin huomaa eivätkä ne siis olekaan vaan omaa toiveajattelua. Ihan mahtavaa! Yksi suurista oivalluksistani on ollut, että kaikki liike lähtee keskivartalosta. Kun se on kunnossa niin aika moni muu kremppa katoaa samalla ja auttaahan se kaikkeen yleiseen jaksamiseen. Toinen yllättävä asia on ollut kuinka omasta vanhasta lajista, tässä tapauksessa juoksemisesta, voi löytää aivan uusia puolia kun saa itselleen räätälöityjä vinkkejä. Yhdessä liikkumisen riemu on myös yllättänyt yksin puurtajan.

Hyvin suunnitellussa ja ohjatussa valmennuksessa on kiva treenata - löytyy uusia lajeja ja uusia puolia itsestään. Suuri ansaittu kiitos Liisalle!" Ursula Rytömaa, 57v.
***************

"Tykkään treenata Liisan kanssa! Liisa kannustaa ja elää täysillä mukana joka harjoituksessa. Lisähaastetta lipsahtaa treeneihin kuin puolihuomaamatta kunnon parantuessa. Tuloksia syntyy töitä tekemällä, mutta rennolla fiiliksellä: hikeä, huohotusta ja naurua. Yhdistelmä, joka toimii itselleni ;)" Alma, 56v."