Uusimmat kirjoitukset

  • 9.2.2021 8:44Mittaa kehosi hyvinvointi. Kehonkoostumusmittaus Inbody 570. Lue lisää »
  • 23.11.2020 11:17Lahjaksi hyvinvointia!Lue lisää »

fb_oranssi

Kiitos vierailustasi!

Käyntejä kotisivuilla:151558 kpl

Uusimmat kuvat

peppitiimi
img_20190726_111801

Kyllä se toimii!

Share |

Maanantai 14.11.2016 klo 16:27


“Mulla tuli tänään kaksi kuukautta Inbody kehonkoostumusmittauksesta ja tässä uudet tulokset: rasvamassa -4,3kg, lihasmassa +1,0 kg, kokonaispainoa -2,8kg, viskeraalinen (sisäelinten ympärillä) rasva 88,3, joka oli aiemmin 101. Eli rasvat saatu pois juuri sieltä vyötäröltä ja sisäelimistä, mistä halusinkin ja verenpaine laskenut. Tein nämä muutokset kahden kuukauden aikana: a) puuroa ja raejuustoa aamupalaksi joka aamu, b) välipala iltapäivällä vaikka ei olisi nälkä, c) leivän syönti minimiin, d) alkoholi aivan minimiin (olin 5 viikkoa täysin tipattomalla), e) hedelmiä niin paljon kuin haluaa, f) juoksutreeniä lisää ja myös kotona lihaskuntotreeniä (näitä ei kuitenkaan tullut mahdottomasti lisää entiseen verrattuna). Nälkä ei ollut, enkä itse huomannut mitään muutosta, esim. vaatekoko on sama. Mutta näillä aion kyllä jatkaa eteenpäin! Kohti kevätLupausta”

Ylläoleva on Annan (50v) arjen muutokset kuluvan syksyn aikana.  Aloitimme pienryhmässämme syysLupauksen, jossa jokainen halukas otti syksyn ajalle oman tavoitteen ja mietti mitä asian eteen tekisi. Tarkoituksena ei ollut hakea TV ohjelmien suurta draamaa, missä pistetään kaikki uusiksi ja saadaan supertuloksia superlyhyessä ajassa, vaan miettiä omaan arkeensa, tavoitteisiinsa ja  arvoihinsa sopivia pieniä arjen tuunauksia. Alkutilanne oli jo Annalla jo mallikas. Melkeinpä joka päivä on jotain liikuntaa eli kahvakuula kerran viikossa, ratsastus 2 krt viikossa, pyöräilyä, sauvakävelyä, juoksua, pihatöitä. Terveellistä ruokaa, vähemmän karkkeja tai muuta makeaa.  Alkumittauksissa selvisi, että sisäelinten ympärille oli rasvaa kertynyt eli sitä vaarallisempaa rasvaa, joka mm. nostaa todennäköisyyttä eri sairauksiin (sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes jne). Mahtavan määrän Anna parissa kuukaudessa sitä ittiään pudotti vyötäröltään. Sitä voi hahmottaa kasaamalla 11 x 400g voipakettia pinoon!  Vielä superonnistuminen on lihasmassan kasvattaminen samassa ajassa.  Ja vaikka Anna ei huomannut muutosta itsessään, niin kyllä me muut huomattiin sutjakoitunut olemus!

Kuva otettu kesän treeneissä, siis ennen muutoksen aloittamista. Kuulailuunkin otettiin syksyllä tehoja lisää eli suuremmat painot ja lyhyempää sarjaa. Hmm..saas nähä kuinka iso kahvakuula heiluu ensi kesänä!

anna.jpg