Uusimmat kirjoitukset

  • 28.7.2021 10:20Liikkuminen on hyväksi mielelle ja keholle!Lue lisää »
  • 9.2.2021 8:44Mittaa kehosi hyvinvointi. Kehonkoostumusmittaus Inbody 570. Lue lisää »

fb_oranssi

Kiitos vierailustasi!

Käyntejä kotisivuilla:164551 kpl

Uusimmat kuvat

peppitiimi
img_20190726_111801

Firstbeat Hyvinvointimittaus - palauttaako yöunesi!

Share |

Maanantai 11.6.2018 klo 14:13


Illalla jo yhden drinksun ottaminen näkyy merkittävästi Firstbeat sykevälimittauksissa, saati sitten jos menee pidemmän kaavan mukaan viiniä, niin koko yönä ei ole palauttavaa unta ja sen kyllä seuraavana päivänä kokee. Toki kokonaisuus ratkaisee, eikä silloin tällöin huonommin nukuttu yö pilaa kokonaisuutta.

Firstbeatin avulla tehty tutkimus osoitti myös, että nuorilla alkoholi heikensi palautumista jopa enemmän kuin iäkkäämmillä koehenkilöillä. Tuloksissa ei ollut eroa miesten tai naisten välillä, eikä fyysisesti aktiivisten tai passiivisten välillä.

Tutkimus tehtiin yhteistyönä Tampereen teknillisen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Työterveyslaitoksen, Firstbeat Technologiesin ja Nokia Technologiesin kesken.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään jokaiselle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi. Firstbeatin ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Ole yhteydessä ja toteutetaan mittaus sinulle. Sopii erinomaisesti myös yrityksille osana työhyvinvointia.

018-firstbeat-netti-srgb-8419.jpg

https://www.firstbeat.com/fi/uutiset/suomalaistutkimus-yksikin-alkoholiannos-heikentaa-unta/