Uusimmat kirjoitukset

 • 21.8.2019 9:08Inbody Kehonkoostumusmittaus - syksyn tarjous!Lue lisää »
 • 7.8.2019 11:07Kesän kunniaksi, asiakkaitani ja mikä heitä liikuttaa. Lue lisää »

fb_oranssi

Kiitos vierailustasi!

Käyntejä kotisivuilla:89330 kpl

Uusimmat kuvat

peppitiimi
img_20190726_111801

Kunnossa kaiken ikää!

Keskiviikko 27.4.2016 klo 13:55

10407770_10152823210782221_3051253391332594349_n_1.jpg

Esittelyssä asiakkaani Karkki, joka on ollut pienryhmävalmennuksessani parisen vuotta. Upea ja inspiroiva nainen, jolla myönteinen elämänasenne ja – tyyli, josta kipinä helposti tarttuu. Karkki liikkuu päivittäin ja ehtii vielä tehdä paljon muutakin. Viime viikolla hiihtämässä, ensi viikolla ratsastamassa ja välissä ehtii kahvakuulailemaankin. 

Kun Karkki tuli valmennukseeni, niin hän oli hyvässä kunnossa. Lihasvoimatasot ja liikkuvuus ovat tasaisesti koko ajan vielä parantuneet ryhmässäni. Katsokaa itse! Naisella on ikää 69v ja menoa ei hidasta lonkan keinonivel. 

"Liisan kahvakuulatreenit ovat kuntosalia hauskempi ja tehokkaampi tapa lisätä lihasvoimaa. Aina löytyy uusia liikkeitä, joilla voi haastaa itseään. Ja samanhenkinen ryhmä kannustaa” kuittaa Karkki.

vipari_1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Totuus tulee asiakkaan suusta!

Tiistai 1.3.2016 klo 23:21

Asiakkaiden kertomaa:

"Kävin vakuutusyhtiön pyynnöstä Dextrassa näyttämässä rannettani sille käsikirurgille, joka sen leikkasi vuosi sitten ja sain samalla kiitettyä onnistuneesta leikkauksesta ja kuntoutuksesta. Lääkäri: "Mikähän olikaan lähtötilanne... katsotaan ne ekat röntgenkuvat... OHO!" Sen verran hurjalta näytti murtuma ekoissa kuvissa ja kuulemma on harvinaista, että ranne paranee täydellisesti, jos se on murtunut nivelpintaan asti. Mutta mulla parani! "Tästä kädestä näkee, että sitä on kuntoutettu huolella!" Kiitokset siis myös Liisa Lampola, joka otti mut kahvakuulatreeneihin heti kipsin poiston jälkeen ja antoi omia tehtäviä ensin pallolla ja jumppakepillä ja vähitellen kahvakuulilla. Liike on lääke!" Anna Tuominen 50v.

************

"Positiivinen tsemppaus ja lievä paine päätyyn. Tärkeimpänä koko projektissa kokonaisvaltainen muutos, mutta ei kuitenkaan koko elämä treenamisen ehdoilla, vaan mukavasti liikunta osana elämää”. Jarkko Illikainen 36v.

************

"Eipä olisi pari vuotta sitten uskonut, että meikäläinen innostuu liikkumaan näin riemulla. Nykyään minut voi löytää uimasta "lelujen kera", heiluttamasta ihan intona kahvakuulia, äheltämästä onnellisena TRXää tai lenkiltä nautiskelemasta. Liisa on saanut aikaan ihmeitä. Liikunnan ilo syttyi tosi nopeasti, ja nyt se tuntuu säilyvän ja jopa kasvavan koko ajan haastavien ja monipuolisten ohjelmien avulla. Itsekin ällistynyt tasaisin väliajoin, mitä ihmettä pystynkään tekemään. Ihan mieletöntä ja huikeeta tämä on, energiaa ja iloista mieltä pursuaa ja riittää vaikka mihin." Raija 50v.

***********

"Kolmas kerta toden sanoi. Tarvitsin ja löysin lopulta treenaamiseeni ammattitaitoista apua maustettuna aikuisella elämänkokemuksella. Tämä näkyi muun muassa juuri minulle oikein suunnitelluilta järkeviltä treeneiltä. Eikä ajoittaisesta oman harjoittelun jäämisestä vähemmälle tarvinnut kokea koskaan huonoa omaatuntoa. Liisa oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto ja pääsin taas säännöllisen liikunnan pariin". Heikki 59v.          
***********
 

"Mitään tylsempää kuin lihaskunnon ylläpito en muutama vuosi sitten osannut edes ajatella. Ei siis ollenkaan mun juttu! Parikymppinen tyttäreni siihen kuitenkin patisti ja onneksi - löysin Liisan ja pääsin osalliseksi hänen tsemppaavasta, innostavasta ja tuloksia tuottavasta valmennuksesta! Suureksi yllätykseni käsivarsiini on ilmestynyt lihaksia, ryhti on parantunut ja liikkuvuutta tullut lisää. Siis oikeasti lihaksia, jotka joku muukin huomaa eivätkä ne siis olekaan vaan omaa toiveajattelua. Ihan mahtavaa! Yksi suurista oivalluksistani on ollut, että kaikki liike lähtee keskivartalosta. Kun se on kunnossa niin aika moni muu kremppa katoaa samalla ja auttaahan se kaikkeen yleiseen jaksamiseen. Toinen yllättävä asia on ollut kuinka omasta vanhasta lajista, tässä tapauksessa juoksemisesta, voi löytää aivan uusia puolia kun saa itselleen räätälöityjä vinkkejä. Yhdessä liikkumisen riemu on myös yllättänyt yksin puurtajan.

Hyvin suunnitellussa ja ohjatussa valmennuksessa on kiva treenata - löytyy uusia lajeja ja uusia puolia itsestään. Suuri ansaittu kiitos Liisalle!" Ursula Rytömaa, 57v.
************
 
"Otin Liisaan yhteyttä n. puolitoista vuotta sitten ja tavoitteena silloin oli saada liikunta osaksi arkirutiinia. Olin kyllä liikkunut ennenkin, mutta enemmän tai vähemmän epäsäännöllisesti. Liisan avulla ymmärsin ettei aina tarvitse vetää itseään ”piippuun” vaan hyvä treeni voi olla myös 20-30 minuuttia. Liisan laatiman aikataulun pohjalta pääsin kiinni tekemiseen ja rupesin todella nauttimaan eri lajeista. Erityisesti rankempiin juoksutreeneihin ja koviin lihaskuntoharjoituksiin en olisi saanut itseäni patistettua ilman tsempparia. Golf on jo lähes 15 vuoden ajan ollut minulle tärkeä harrastus ja ihmeekseni muiden lajien treenaaminen lisäsi pituutta myös golflyöntehin. Nyttemmin olen myös alkanut harjoittelemaan triathlon tapahtumaa varten, joten saa nähdä mihin tämä vielä johtaa. Joka tapauksessa tavoitteen mukaisesti liikunnasta tuli elämäntapa!" Marjatta, 48v.
**************
"Tykkään treenata Liisan kanssa! Liisa kannustaa ja elää täysillä mukana joka harjoituksessa. Lisähaastetta lipsahtaa treeneihin kuin puolihuomaamatta kunnon parantuessa. Tuloksia syntyy töitä tekemällä, mutta rennolla fiiliksellä: hikeä, huohotusta ja naurua. Yhdistelmä, joka toimii itselleni ;)" Alma -56"
       

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: palaute, kokemus, hyvinvointi, muutos, kuntoutus, riemu

Eilen sanoit, että tänään. Let´s go!

Maanantai 18.1.2016 klo 18:27

Vuodenvaihde on luonteva hetki, ainakin itselleni ynnäillä mitä menneenä vuonna tuli tehtyä ja samalla visioida eteenpäin tulevaa vuotta.

Polarin mittarini kuittaa, että urheilin viime vuonna 364 kertaa keskimäärin 1h 8min/sessio. Lähes vuoden jokaisena päivänä reilu tunti. Uintia, juoksua, fillarointia, hiihtoa, kahvakuulaa, kehonpainotreeniä, Gymstickkiä jne. Viikkotasolla se on n.6-13tuntia. Itselleni ja tavoitteisiini nähden määrä on riittävä ja olen tyytyväinen. Tänä vuonna kiinnitän entistä enemmän huomiota laatuun ja tulen lisäämään tehoja. Tavoitteena hyvää treeniä, kehittymistä ja punaisena lankana kesän triathlon tapahtumat. Nautin liikkumisesta ja treenaamaan lähteminen on kohtuullisen helppoa. Suunnittelen viikkotasolla milloin teen mitäkin ja ehdin tekemään vielä muutakin.

Juttelin juuri kolleekani kanssa motivaatiosta. Miten ymmärtää ja käyttää omia luontaisia motivaatiotekijöitä hyväkseen. Ei ole hyviä tai huonoja, oikeita tai vääriä motivaatiotekijöitä. Jos on kilpailuhenkinen ja halu voittaa motivoi, niin hakeudu tilanteisiin, missä pääset valjastamaan ko. motivaattorit. Tai jos ryhmästtä tekeminen ja sosiaalisuus saa sinut liikkeelle, niin sitten ryhmäliikunta on hyvä vaihtoehto (no brainer). Itselläni fyysisyys ja liikkuminen on tosi voimakas, senverran voimakas, että se oli yksi merkittävä tekijä miksi irtisanouduin asiantuntijatyöstä, joka on fyysisesti erittäin passiivista paikkallaanolemista, liikkuvampaan työhön. Minä liitän myös kuntoilun ja terveelliset elämäntavat terveyteen ja hyvinvointiin voimakkaasti. Yhtä tärkeää on lepo, palautuminen ja ravinto. Pieni tavoite itselläni tälle vuodelle on rauhoittaa illat tietokoneelta, televisiolta yms. ja mennä nukkumaan ajoissa, luulenpa että siitä saan tehoja & iloa lisää treenaamiseen ja työhönkin. Tällä hetkellä nukun n. 8tuntia, mutta veikkaan ettei siinä ole palauttavaa unta riiittävästi minulle, koska juurikin roikun tietokoneella iltaisin ja aamulla olen väsynyt.

Tammikuussa monet aloittavat kuntoilun ja siistivät elintapojaan. Hyvä niin, usein vaan maaliskuuhun mennessä on palattu jo entiseen elämään. Keskimäärin liian rajut muutokset eivät pysy ja uuden pienenkin asian automatisoiminen arkeen vie keskimäärin 2-3 kuukautta. Pintakaasulla liikkeelle asia kerrallaan. Mitäpä jos ottaisi yhden lapsellisen helpon asian, jonka muuttaa arjessaan. Tai no moni asia voi tuntua lapsellisen helpolta, mutta käytäntöön vieminen onkin toista. Raportoin myöhemmin miten itse pärjään tietokoneettomilla iltahetkillä. Olen jo huomannut, että aloitus siirtyy syystä tai toisesta ;). " Eilen sanoit, että tänään" motivation.png

Kommentoi kirjoitusta.

Pukinkonttiin....

Maanantai 7.12.2015 klo 10:02

2009-Christmas-icon1.jpg

Psst....muutamia ajatuksia mitä voisit antaa lahjaksi tänä vuonna ystävälle, puolisolle, anopille tai vaikka itsellesi!

Paketoidaan kolmen (3) kerran Inbody Kehonkoostumusmittaus  ja analyysi hintaan 90€. Ajatuksena esim. käyttää se 6-12kk aikana ja saada tarkkaa tietoa miten muutokset ruokavalioon ja/tai treeni vaikuttaa kehonkoostumukseen.

Tai pistetään pakettiin ko. kolmen kerran Inbody mittauksen lisäksi täydellinen kotikuntoväline Gymstick original ja yhden kerran henkilökohtainen ohjaus. Paketin hinta 240€.

Tässä vain muutama idea. Lahjaksi voit myös hankkia paljon muutakin kuten kahvakuulapassin pienryhmävalmennukseen, uintivalmennuksen, viikottaisen kotijumpan seniorille tai vaikkapa vuoden kokonaisvaltaisen valmennuksen! Mikä vaan sinulle sopii.

Liikuttavaa Joulun odotusta!

Kommentoi kirjoitusta.

Mitä valmentaja tekee?

Torstai 26.11.2015 klo 21:15

20151123_181357.jpgUsein minulta kysytään, missä kuntosalilla treenaan asiakkaitteni kanssa.

Vastaukseni on, että lihaskuntotreenin voi tehdä melkein missä vaan. Mielikuvitus on rajana. Perinteinen kuntosali on vain yksi vaihtoehto. Minä treenaan asiakkaitteni kanssa mm. heidän kotonaan, ulkona tai Fysioterapia Kuntokasinon tiloissa ja joskus perinteisellä kuntosalillakin. Välineinä käytän mm. Gymstickiä, kahvakuulaa, palloja, Functional traineriä, keppiä, käsipainoja ja tietysti myös oman kropan painolla saa tehokkaita treenejä aikaan. 

Lihaskuntotreenin lisäksi, treenaan asiakkaitteni kanssa monipuolisesti kestävyysliikuntaa, unohtamatta kehonhuoltoa ja liikkuvuutta. Tänään olen aloittanut päiväni asiakkaan kanssa 07.00 sauvakävelyllä, siitä kuntosalille painojen kanssa  ja jumppa asiakkaan kotona. Loppupäivän ohjelmana on vielä oma uintitreeni, asiakkaan kanssa uinti ja kahvakuulatreeni pienryhmäläisilleni Kuntokasinolla. Päivä on pulkassa n.20.30. Huomenna jo jotain ihan muuta!

20151110_200356.jpg

20151123_090221.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tehokkaasti kuntoon pienryhmävalmennuksessa Lauttasaaren Kuntokasinolla.

Keskiviikko 26.8.2015

Voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa!

Hyvä lihasvoima on erityisen tärkeää, koska se ylläpitää liikkumis- ja toimintakykyä ja ehkäisee mm. kaatumistapaturmilta. Lihasmassan määrällä on merkitystä myös aineenvaihduntaan. Hyvä lihasvoima kannattaa hankkia viimeistään keski-iässä. Ensimmäinen merkittävä lihasvoiman väheneminen on n.50v iässä ja siitä se laskee tasaisesti iän myötä ja lopulta kiihtyy voimakkaasti 75–80 vuoden iässä. Hienoa on, että lihasvoiman kuntoon voi itse vaikuttaa merkittävästi!

Paikka: Lauttasaaren Kuntokasino www.kuntokasino.fi

Ryhmän koko: 4-10 hlöä

Aika: Syyskuu – joulukuu 2015 

  • Tiistaisin klo 19.15 - 20.10

         Sähäkkään tehokas kahvakuulatunti, joka kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. 

  • Perjantaisin klo 17.00 – 18.00
Rauhallinen ja tehokas kehonhuoltotunti, joka sopii kaikille. Avataan kireitä kohtia kehossa, parannetaan ryhtiä ja vahvistetaan syviä lihaksia. Miellyttävä tunti keholle ja mielelle.

Hinta (sis ALV 24%):

 • 16€/kerta paikanpäällä käteisellä
 TAI
 • 10 kerran treenipassi, minkä voi käyttää vapaasti, 120€, laskulla etukäteen (->12€/kerta) TAI
 • 25 kerran treenipassi, minkä voi käyttää vapaasti, 230€, laskulla etukäteen (->n.9€/kerta)
kuntokasino.png
hauskakuula.jpg
+ Valoisa ja kiva sali
+ Pukuhuone ja suihku
+ Hyvää musiikkia
+ Rento ja hauska ryhmä
+ Hyvien kulkuyhteyksien päässä Lauttasaaressa

Vielä mahtuu muutama jumppaaja mukaan iloiseen joukkoon! Kysy lisää.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: Liisa Lampola, puh 050336 3659 / liisa@liisavalmentaa.fi

www.liisavalmentaa.fi

Kommentoi kirjoitusta.

Ilmoittaudu syyskuussa alkavaan kestävyysliikuntaklubiiin!

Torstai 23.7.2015 klo 20:08

Oletko kiinnostunut monipuolisesta kestävyysliikunnasta? Haluaisitko opastusta juoksu- tai uintitekniikkaan? Onko tavoitteenasi kenties kunnon kohotus, elämän ensimmäinen triathlon, maraton tai polkujuoksutapahtuma?

Me autamme sinua.

Kestävyysliikuntaklubi on suunnattu kestävyysliikuntaa aloitteleville tai siitä vähän kokemusta omaaville kuntoilijoille. Et tarvitse aiempaa lajikokemusta vaan eri lajit käydään lävitse alkeista lähtien. Tutustumme valmennuksen aikana kestävyysjuoksuun (polkujuoksuun ja maantiejuoksuun), pyöräilyyn, ja uintiin. Lisäksi höystämme harjoittelua lihaskuntotreenillä ja lihashuollolla. Tarkka ohjelma muokkautuu ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaamme kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin klo 17.45 harjoittelun merkeissä pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Helsingin Lauttasaaressa tai Espoon keskuspuiston alueella. Treenaamme yhdessä monipuolisesti vuodenajoista nauttien. Syyskausi starttaa syyskuun 1. päivänä.

1319-IMG_1974

 Valmennukseen sisältyy:

– Yhteisharjoitukset 2 krt/kk, kesto 60 min
– Henkilökohtainen harjoitusohjelma koko valmennuksen ajaksi
– 1 henkilökohtainen tapaaminen (90min), jonka aiheena voi olla esimerkiksi juoksu- tai uintitekniikan hiominen. Tapaaminen sisältää myös henkilökohtaisen liikkujanprofiilin (Huco Sport) läpikäymisen valmentajan kanssa. Profiili auttaa sinua ymmärtämään millainen liikkuja olet ja millainen harjoittelu sopii sinulle.
– Alku- ja lopputestit (lihaskunto ja polarin vo2max testi tai juoksu/kävelytesti)
– Sähköpostikonsultoinnin ja Facebook yhteisön valmennuksen ajaksi
Osallistujamäärä min 4, max 10 reipasta kuntoilijaa!

Valmennuksen hinta on 148 €/kk (sis. alv. 24%). Hintaan eivät sisälly hallimaksut. Ryhmässä on mahdollisuus jatkaa myös kevätkaudella, joka on 6 kk jakso päättyen kesäkuussa pidettävään harjoituskisaan.

Kysy lisätiedot ja tarkempi aikataulu: liisa@liisavalmentaa.fi /  puh. 050 336 36 59 tai minna.syvala@gmail.com /puh. 044 783 4399.

Ilmoittautumiset 28.8.2015 mennessä!

Henkilökohtaiset valmentajasi:

Minna Syvälä 
36-vuotias personal trainer  ja ravintovalmentaja. Oma päälajini on kestävyysjuoksu maanteillä, poluilla ja radalla. Takana 16 maratonia maantiellä, lukuisia puolimaratoneja ja ratamatkoja. 2015 Rotterdamin maratonilla oman ikäryhmän 3. omalla ennätyksellä 2.53.

2015 mm. Aikuisurheilijoiden N35 SM kultaa 5000m. Silkasta ilosta ja monipuolistaakseni harjoittelua hiihdän, suunnistan, pyöräilen, uin ja vaellan. Valmentajana olen päättäväinen, pitkäjänteinen ja empaattinen.

www.minnasyvala.fi

Liisa Lampola

47-vuotias kunto-, ravinto- ja life coach. Omat lempilajit triathlon (uinti, pyöräily, juoksu) hiihto ja voimailulajit mm. oman kropan painolla, kahvakuula, kuntosali ja gymstick. Tavoitteena oman parhaan tuloksen hakeminen triathlonissa, käsillä seisominen ja leuanveto, pilke silmäkulmassa!

Kun aloitat tänään, vuoden päästä huomaat, että kannatti!

www.liisavalmentaa.fi 

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kestävyysliikunta, polkujuoksu, uinti, pyöräily, juoksu, triathlon

Mikä sinua liikuttaa Suomen suvessa?

Maanantai 22.6.2015 klo 13:30


naiset_lentaa.jpg

Kedollinen kukkia! 

Saavillinen saunahetkiä! 

Hyppysellinen hauskuutta! 

Litra laulua! 

Aimo annos aurinkoa! 

Suven suloisuutta!

************

Nautitaan kesästä ja auringosta! 

Suomen suvessa voi liikkua ainakin sadoilla eri tavoilla. Metsässä samoilusta extreme lajeihin. Tärkeintä on, että liikkuu ja nauttii omalla tavallaan.

Itse uin, pyöräilen, juoksen, kuljen metsässä koiran kanssa, möyrin puutarhassa, kantelen kiviä paikasta toiseen, hakkaan klapeja ja ties mitä ;) ja väliin mahtuu myös triathlonia numerolappu rinnassa. Olen myös riippumaton ajattelija.

Aiheesta kiinnostuneille suosittelen Haltian luontokeskuksen erinomaisen mielenkiintoista ja upeaa Liikutus -näyttelyä, joka sopii kaikenikäisille ja juurikin esittelee lukuisia eri tapoja liiikua luonnossa.

Mitä syksyyn tuleen, niin elokuussa alkaviin valmennuksiin mahtuu vielä mukaan, joko yksilö- tai ryhmävalmennuksiin. Syksyllä mm. alkaa naisten kestävyyskuntokoulu yhdessä kolleekani Minna Syvälän kanssa. Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin mikä sinua kiinnostaa!

fillariliisa.jpg
dsc_0593.jpg
hyva_kuva2.jpg
riippumaton.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Onnistumisia. Kun aloitat tänään, vuoden päästä huomaat, että kannatti!

Tiistai 28.4.2015 klo 14:53

20150428_1158002.jpgOlen valmentanut Eevaa (24v) viime elokuusta lähtien tavoitteena painonpudotus järkevällä ruokavaliolla ja sitä tukevalla liikunnalla. Nyt 9kk myöhemmin tulokset puhukoon puolestaan. Painoa on reilut 10kg vähemmän ja vyötärö on kaventunut 13cm. Tänään mittauksissa soukka 80cm vyötärönmitta, joka on myös terveyssuositusten sisällä! Lisäksi lihasvoima ja hapenottokyky ovat parantuneet keskitasosta erinomaiselle tasolle.

Tässä muutama Eevan vinkeistä ja oivalluksista, jotka auttoivat häntä upeisiin tuloksiin. 
- Keskity onnistumisiin, listaa viikkotasolla mikä meni hyvin ja jaa se kaverin kanssa.
- Varaudu arjen hektisiin tilanteisiin tekemällä terveellistä ruokaa valmiiksi. Sitten kun kamelin selkä meinaa stressissä katketa ja järkevät ratkaisut eivät houkuta, niin ateria on mikrottamisen päässä.  
- Ei tarvi olla täydellinen, pienet notkahdukset mahtuu elämään. Kunhan suurin osa valinnoista on hyviä ja kohti tavoitteita. 
- Ja viimeiseksi ota kehut vastaan kiittäen ja nauti niistä!

Matka jatkuu vielä tavoitetta kohti ja viimeistään elokuussa eli vuosi ensimmäisistä treeneistä, Eeva on tavoitteessaan! Ja kuka tietää mitä uutta mieleen juolahtaa siinä vaiheessa.

Hienoa Eeva!!

kannatti7.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Mitä henkilökohtainen valmennus on?

Maanantai 9.3.2015 klo 11:15

raija_kyykkaa.jpg

Olin viikonlopun GoExpo messuilla esittelemässä Gymstickin tuotteita ja muutaman henkilön kanssa päädyttiin juttusille aiheesta henkilökohtainen valmennus. Aika yleinen ja voimakas mielikuva on bootcamp tyylinen valmennus, missä kerralla heitetään entinen “huono" elämä olan yli ja aloitetaan uusi uljas elämä mihin kuuluu mm. purkeittain rahkaa, aamuaerobinen tyhjällä vatsalla, lukematon määrä treeniä viikossa, valmentaja huutaa pää punaisena, kiirettä, stressiä, kieltäytymistä yms. Nämä mielikuvat usein syntyvät värikkäistä Hyberdieetti, Pullukat kuriin yms. tv-ohjelmista.

Yleinen ajatus PT:n palvelusta on kuntosalitreenaus yhdistettynä laihduttamiseen. Personal training on paljon muutakin ja edellämainittu on vain yksi vaihtoehto lukemattomista vaihtoehdoista ainakin minulla. Muutama asiakas on minulle maininnut ensimmäisten lauseiden joukossa ettei halua mennä kuntosalille, eikä hänen tarvitse laihduttaa, eikä hän halua syödä rahkaa - voiko hän silti tulla asiakkaakseni? Ilman muuta, Tervetuloa!! Esimerkiksi tämän viikon asiakkaitteni kanssa treenataan salillla ja asiakkaan kotona lihaskuntoa, yritysasiakkaille viikottainen kahvakuulatreeni, perusjumppa ja uinti, triathlon pienryhmävalmennus, juoksutreenit, sauvakävely, ravintovalmennus ja mahtuu viikolle uravalmennuskin. Asiakkaani ovat keskimäärin 40-60vuotiaita, nuorin 20v ja vanhin 80v, naisia ja miehiä, muutama pariskuntakin. Yleisimmät tavoitteet ovat kestävyys- ja lihaskuntoon liittyviä pieniä ja suuria, tavalla tai toisella arjen parantamiseen ja hyvinvointiin liittyviä konkreettisia tavoitteita.

Yläkuvassa asiakkaani Raija 50v. Hän on 1,5 vuoden aikana treenannut itsensä huikeaan kestävyys- ja lihaskuntoon ja kroppa on tiivistynyt useita vaatekokoja. Aloitimme treenaamisen Gymstickillä, otimme mukaan kahvakuulaa ja nyt lisäsimme vielä TRX:n ja oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Mukana on ollut myös kävely, juoksu, pyöräily ja Zumba (vaihdellen vuodenaikojen mukaan). Maltillisesti ja pitkäjänteisesti arkeen sovittaen ja hänelle sopivalla tavalla.

Valmennus on asiakaslähtöistä. Hyvä valmennussuhde lähtee ymmärryksestä mitä asiakas haluaa, miksi, milloin ja mitä on valmis tekemään päästäkseen tavoitteeseen. Jokainen on oma yksilönsä, toisella harkintavaihe voi kestää kauemmin, kun taas toinen toimii heti, ja yhdellä pitkäjänteisyys loppuu ensimmäiseen vastoinkäymiseen. Yksi motivoituu tarkoista ohjeista, mittareista, seurannasta ja tuloksista, kun toinen taas ahdistuu moisista ja alkaa säätämään heti, jos siis edes lukee ohjelmaa ja hän motivoituu ehkä yhdessä tekemisestä ja hyvästä fiiliksestä. Valmennus on yksilölle räätälöity, luottamuksellinen ja parhaimmillaan se on mukava hetki viikossa, jossa treenataan, käydään asioita läpi ja poristaan mitä mielessä onkin sillä hetkellä. Inspiroidutaan!

"Visio ilman toimintaa on päiväunta. Toiminta ilman visiota on painajaista.” Lue Millainen muuttujapersoona sinä olet?

okekuula.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Houhouhou - joulun liikuttavimmat lahjat

Torstai 20.11.2014 klo 14:47

santa.jpgVuosi alkaa olemaan paketissa, sitä ennen vielä joulun vietto ja hetki aikaa huokaista ennen uuden vuoden alkamista.

Mitäs jos tänä vuonna antaisit läheisellesi tai itsellesi henkilökohtaisen valmennuksen, esim. ravinto-, kunto- tai vaikka uravalmennuksen. Lahja, josta on iloa ja elämystä pitkäksi aikaa. Mietitään yhdessä tavoitteet ja toteutetaan ne!

Tässä muutama joulutarjous valmennuspaketeistani. Hinnat sis. alv 24%.

Elämäsi Kuntoon -valmennus: sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, kohottaa kuntoasi ja syödä terveellisesti. 6-12kk valmennuspaketilla saamme yhdessä aikaa mahtavia muutoksia parempaan! 

 • Tutustumispaketti sisältäen 6 tapaamista hintaan 490€. Voimassa 4kk. Pakettiin sisältyy Gymsctick jumppakeppi (arvo n. 50€)
 • 6kk valmennus sisältäen 2 tapaamista/kk hintaan 190€/kk. Kertasuorituksena 1020€. Pakettiin sisältyy Gymstick jumppakeppi ja kahvakuula (arvo n. 110€)
Valmennukseen sisältyy:
 • Tavoitekeskustelu sisältäen huco sport- ja tai diet profiloinnin, joka auttaa ymmärtämään motivaatiotekijäsi
 • Alku- ja lopputestaukset
 • Liikuntasuunnitelma ja yksityiskohtainen harjoitusohjelma,
  seuranta ja konsultointi
 • Ruokapäiväkirjan analysointi ja tavoitteita tukevan ruokavalion
  ohjeistus ja seuranta
 • Tuki (facebook ryhmä, meili, puhelin) valmennuksen ajan
 • Tapaamiset/treenit (kesto 1tunti)

*************************************************************

Uintivalmennus, joka sisältää:

 • alkukartoituksen
 • alku- ja lopputestit
 • henkilökohtaisen harjoitusohjelman
 • 6 á tunnin vaihtelevaa henkilökohtaista uintitreeniä (Lauttasaaren/Tapiolan uimahallissa )

Uintivalmennuspaketti on aikuiselle ja jo uimataitoiselle. Suosittelen esim. triathlonin harrastajalle ja treeneissä voimme keskittyä vapaauinnin parantamiseen ja halutessasi tehdä kesän tullen myös avovesiuintiharjoituksia.

Pukin konttiin ostettuna 450€. (Ei sisällä uimahallimaksuja)

**************************************************************

Lisää voimaa ja liikkuvuutta - valmennus, jolla voit aloittaa lihaskuntoharjoittelun kotonasi. Suunnittellaan kotiisi yhdessä toimiva liikuntaympäristö esim. Gymstickin, kahvakuulan ja  oman kropan painolla tehtävillä lihaskuntoliikkeillä. Valmennus sisältää:

 • alkukartoituksen ja huco sportprofiloinnin
 • alkutestin ja henkilökohtaisen harjoitusohjelman
 • 5 á tunnin henkilökohtaista treeniä kotonasi
 • Gymstick kuntoiluvälineitä (arvo 100€)

Jouluhintaan 460€ 

****************************************************************

Tsekkaa myös blogistani

Kysy, jos et löydä mieleistäsi ja lahja voidaan paketoida myös ryhmälle.

Joulua odotellessa muistakaa treenata, levätä ja syödä hyvin!

surfing-santa-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tavoitteena triathlon? Pienryhmävalmennus aloittelijalle.

Tiistai 18.11.2014 klo 11:07

minna_juoksee.jpgTammikuun 13. päivä 2015 klo 17.00 2015 aloittava pienryhmävalmennus on suunnattu kestävyysurheilua aloitteleville tai siitä vähän kokemusta omaaville naisille.

Tutustumme valmennuksen aikana mm. juoksuun, pyöräilyyn ja uintiin. Lisäksi höystämme harjoittelua lihaskuntotreenillä ja lihashuollolla.

Tarkka ohjelma muokkautuu ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaamme kaksi kertaa kuukaudessa harjoittelun merkeissä pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Helsingin Lauttasaaressa tai Espoon keskuspuiston alueella. Treenaamme yhdessä vuodenajoista nauttien monipuolisesti aina kesäkuun loppuun asti. Tavoitteenasi voi olla esim. triathlon- tai juoksukisoihin osallistuminen ensi kesänä.

Valmennukseen sisältyy:

 • 12 á 60-75min yhteisharjoitusta

 • 1 henkilökohtainen tapaaminen, jonka aiheena voi olla esimerkiksi juoksu- tai uintitekniikan hiominen

 • henkilökohtainen harjoitusohjelma koko valmennuksen ajaksi

 • alku- ja lopputestit

 • harjoituskisa kesäkuussa

 • sähköpostikonsultoinnin ja Facebook yhteisön valmennuksen ajaksi

 • osallistujamäärä min 4, max 7 reipasta naista!

6 kuukauden valmennuksen hinta on 148 €/kk (sis. alv. 24%). Uima- tai muut hallimaksut eivät sisälly hintaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 15.12.2014 mennessä liisa@liisavalmentaa.fi / puh. 050 336 36 59 tai minna.syvala@gmail.com /puh. 044 783 4399. 

Henkilökohtaiset valmentajasi:

Minna Syvälä 
35-vuotias personal trainer ja ravintovalmentaja. Oma päälaji kestävyysjuoksu. Takana 15 maratonia, lukuisia puolimaratoneja ja ratamatkoja. 2014 Aikuisurheilijoiden N35 SM-hopea maratonilla. Silkasta ilosta ja monipuolistaakseni harjoittelua hiihdän, suunnistan, pyöräilen, uin ja vaellan.

www.minnasyvala.fi

Liisa Lampola 

47 -vuotias personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Omat lajit mm. uinti, pyöräily, juoksu, kahvakuula, kuntosali, hiihto ja mausteena vähän kaikenlaista muutakin. Kestävyysurheilun saralta takana lukuisia maratoneja ja triathloneita eri matkoiilta ja edessä vielä enemmän.

www.liisavalmentaa.fi

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

vantaablogi2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: triathlon, aikuinen, pienryhmävalmennus, aloittelija

Minun vinkkini muutoksessa

Keskiviikko 15.10.2014 klo 19:41

Aiemmin syksyllä minulle tuli ystävän kautta haastattelupyyntö Työ Terveys ja Turvallisuus -lehteen. Aiheena oli mitä Nokialta irtisanoutuneille/irtisanotuille nyt kuuluu pari vuotta myöhemmin.

Minä kerroin itsestäni tuoreena n. vuoden ikäisenä yrittäjänä.  Lopussa haastattelija kysyi 3 asiaa, mitä pidin oleellisimpana muutoksesssa palkansaajasta yrittäjäksi. 

Minun vinkkini ja mielestäni nämä sopivat hienosti myös melkein mihin tahansa muutokseen:

1. Keskity vahvuuksiisi ja unelmoi isosti.
2. Tee konkreettiset suunnitelmat.
3. Verkostoidu – huomaa lähikumppanit.

Tässä linkki ko. juttuun Työ Terveys ja Turvallisuus -digilehteen.

bowl.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kahvakuulamimmit - kesän tunnelmia

Torstai 18.9.2014 klo 7:47

Kesällä kuulat saivat kyytiä!

Kesän kahvakuulakausi alkaa olemaan lopuillaan, mutta vielä nautitaan ihanista syyskuun illoista. Kuulat ovat heiluneet rannalla toukokuusta syyskuuhun. Mukaan on mahtunut koleita kevätsäitä, sateinen kesäkuu, helteinen heinä-elokuu ja upeat syyskelit.  Eipä juuri huonoja kelejä ollenkaan!

Ryhmä on hioutunut kivasti yhteen ja kuulailemaan on kiva tulla. Tunnelma on hyväntuulinen. Monipuolista ja kovaakin treeniä. Ja on treeneistä tullut tuloksiakin – testit paljastavat hulppean kehityksen punnerruksista, kyykyistä ja vatsalihaksista. Hienoa!

dsc_0234.jpg
dsc_01522.jpg
dsc_0155.jpg
dsc_0157.jpg
dsc_0168.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Inspiraatiota syksyyn!

Maanantai 4.8.2014 klo 16:26

Ihana kesä jatkuu vaan ja hyvä niin! Minun ja varmaan monen muun lomakausi alkaa olemaan lopuillaan ja katse suuntaa jo syksyyn. Olen tuumaillut tulevaa ja summaroinut mitä vuoden aikana on tapahtunut. Monen asiakkaan kanssa on vuosi menty yhdessä ja täytyy sanoa, että minulla on aivan mahtavia ja inspiroivia asiakkaita. Tilasin upeita asiakkaita ja niitä olen saanut! Niin ja tilaukseni on kestotilaus, lucky me!!

Tässä muutamia helmiä maistiaisiksi:

raija.jpgYllä kuvassa aina energinen Raija, 49v. "Vuosihan on ollut mieletön. Minä joka ensin sanoin, että en halua juosta olenkin nyt melkein riippuvainen lenkkeilystä. Näköjään lomallakin ja helteellä on vaan päästävä vähän hölköttelemään. Liisan tekemät ohjelmat ovat olleet ihania. Haasteita juuri sopivasti ja siinä nautiskellessa kunto ja kroppa on kohentunut ihan varkain. Palkintona hyvä olo, parempi mieli ja kasapäin energiaa.“ Parasta palautetta ja Raijan tuloksetkin ovat olleet huikeaa luokkaa. Raijan kesään on lenkkeilyn lisäksi kuulunut mm. vesitrampoliinia, uintia, vesijuoksua jne.

2014-06-07_17.43.04-12.jpg

Yllä kuvassa Päivi, valontuoja, 47v. "Triathlonista muotoutui suosikkilajini nopeasti. Treenaaminen on monipuolista ja siten mielekästä. Kisoihin osallistuminen on hauskaa ja niissä pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Harrastukseni lähti vähän niin kuin päähänpistosta kokeilla selviänkö puolimatkasta. Nyt olen aivan koukussa. Mielekkään treenamisen lisäksi kisoissa on mukava käydä - ei pelkästään itse suorituksen vuoksi - vaan kisoissa vallitsevan hyvän hengen, kannustuksen ja jo lyhyessä ajassa tutuksi tulleiden uusien, samahenkisten tuttavuuksien vuoksi". Päivi osallistui jo kesän aikana pika-, vartti- ja puolimatkalle (1,9km-90km-21km) ja osallistuu vielä Kuopion varttimatkalle (1,5km-40km-10km) viikon kuluttua!

Vuoden aikana on treenattu myös laskuvarjojääkäritestiin, maratonille, triathonille, hiottu uintitekniikkaa, pudotettu kiloja, pienenetty vatsanympärystä, lisätty lihasvoimaa, tehty urasuunnitelmaa, mietitty vahvuuksia ja kehitysalueita ja paljon muutakin. Monenlaista mukavaa on mahtunut matkan varrelle ja kahta samanlaista työpäivää ei ole ollut. Ja tulen erinomaisesti juttuun esimieheni kanssa! 

Inspiraatiosta puhuttaessa täytyy mainita myös team Elina Jouhki ja Elina erityisesti. Olen ollut keväästä asti mukana Team Elina Jouhki ‪#‎pinkWheels‬ kampanjassa. Olen kuntoillut Elinan, rintasyövän ehkäisyn ja
kantasolurekisterin puolesta roosanauha kädessä ja pinkit renkaat pyörässä. Elinan tarina on lyhykäisesti se, että hän sairastui rintasyöpään ja sai kertaalleen terveen paperit, mutta rintasyöpä uusiutui ja huhtikuussa Elina sai 2 viikkoa elinaikaa ja ohjauksen saattohoitoon. Elina on edelleen elossa, irtisanoi saattohoitopaikkansa ja taistelee sairautta vastaan ja nauttii elämän hetkistä. Hän on antanut kasvot rintasyöpähoidolle ja kantasolurekisterin edistämiselle. Elinan asenne on jotain mistä jokainen voi ammentaa itselleen, mikä on tärkeää ja mikä ei, mistä murehtia ja mistä iloita!
Innolla lähden syksyyn uusien ja vanhojen asiakkaiden & yhteistyökumppaneiden kanssa ja varmaan muutamia uusiakin kujeita matkaan mahtuun!
inspiration-is-everywhere1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

#PinkWheels

Lauantai 26.4.2014 klo 8:03

kgrhqjjgeswzjrmobp5r6lpcq60_35.jpg

 

On kunnia olla mukana Baba Lybeckin organisoimassa #PinkWheels kampanjassa, missä tempaistaan isommalla porukalla rintasyövän ehkäisemisen ja SPR:n kantasolurekisterin puolesta.

Tästä lähtien uin, juoksen ja pyöräilen asian puolesta ja erityisesti Elina Jouhkin ja muiden rintasyöpään sairastuneiden puolesta.

Pyöräilijä ja triathlonisti Elina Jouhki sairastui rintasyöpään 2012 kesällä. Parannuttuaan siitä, hän jatkoi menestyksekkäästi urheilemista ja tuli muun muassa toiseksi 20 kilometrin aika-ajon SM-kisoissa vielä samana vuonna.

Heinäkuussa 2013 hän sijoittui Ironman 70.3 Norway/Haugesund –kisassa yhdeksänneksi ja sai arvostetun ”Viking Spirit Awardin”, hienon viikinkimiekkareplikan. Lisäksi kisan järjestäjät lahjoittivat Elinan nimissä 10 000 NKR Suomen Roosa Nauhalle. Menestys Norjan kisassa toi Elinalle myös paikan Las Vegasissa pidettäviin Ironman 70.3 MM-kisoihin. Matka kuitenkin peruuntui, koska elokuussa 2013 Elina sairastui aggressiiviseen leukemiaan. Seuraavat lähes viisi kuukautta hän vietti sairaalassa. Lucian-päivänä 2013 Elinalle tehtiin kantasolusiirto ja alkuvuodesta 2014 kaikki näytti suhteellisen hyvältä. Viime torstaina 17.4.2014 Elina sai kuitenkin tietää, että leukemia on uusiutunut.

Elinan piti osallistua heinäkuussa 2014 Frankfurtin Ironman-kisaan. Tarkoitus oli tempaista isommalla porukalla vaaleanpunaisten pyöränrenkaiden avulla rintasyövän ehkäisemisen puolesta. Sairastumisen takia se ei nyt häneltä onnistunut. Mutta me muut voimme tehdä se hänen puolestaan.

Minä osallistun kesällä mm. Vantaa ja Joroisten triathlon -tapahtumiin ja omistan kisat rintasyövän ehkäisemiselle ja Elinalle.

Elinan motto kiteyttää hienosti:

life-may-not-be-a.jpg

Kuntoillaan/urheillaan rintasyövän ehkäisemisen ja Elinan puolesta nyt, kun hän ei itse sitä voi tehdä!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rintasyöpä, kantasolurekisteri, pinkwheels, triathlon

Hyvän olon starttipaketilla askel rullaamaan!

Maanantai 17.3.2014 klo 8:49

Hyvän olon starttipaketti on suunnattu naisille, jotka kaipaavat tukea juoksuharrastuksen aloittamiseen tavoitteenaan vaikkapa kunnon kohotus ja juoksemisen ilo!

Paketin sisältö:hyva_kuva2.jpg

 • 3 tapaamista Personal trainerin kanssa. Tapaamisissa keskitytään juoksutekniikan alkeisiin eli opit juoksemaan tehokkaammin ja aloitat juoksuharrastuksen turvallisesti monipuolisilla harjoituksilla. Lisäksi suunnitellaan sinulle sopiva juoksuharrastusta tukeva ruokavalio. Tapaamisen kesto 1h.

 • Kirjalliset aikatauluusi sopivat liikunta- ja ravinto-ohjeet

Starttipaketti erikoishintaan 195€ (sis. alv 24 %). Tapaamiset Leppävaaran / Otaniemen urheilupuistojen läheisyydessä.

Tarjous voimassa 31.8.2014 saakka. Starttipaketteja saatavilla rajoitetusti, joten toimi pian!

Valmentajat Minna ja Liisa napakasti:

Minna Syvälä

Tarjoan asiakkailleni asiatuntemusta monipuolisesta juoksuharjoittelusta ja opastan miten pääset rennosti alkuun. Oma päälajini on kestävyysjuoksu, jossa myös kilpailen. Takana 14 maratonia, lukuisia puolimaratoneja ja ratamatkoja. Silkasta ilosta ja monipuolistaakseni harjoittelua hiihdän, suunnistan, pyöräilen, uin ja vaellan.

Motto: Pitkäjänteisesti ja ilon kautta! www.minnasyvala.fi

Liisa Lampola

Kun haluat juoksusta upean harrastuksen, niin minulta saat osaamista, kokemusta, tukea ja ennen kaikkea iloa lenkkipoluille. Omat lajit mm. uinti, pyöräily, juoksu, kahvakuula, hiihto ja mausteena vähän kaikenlaista muutakin. Takana 7 maratonia ja lukuisia puolimaratoneja. Ensimmäiset triathlon matkat 25vuotta sitten ja siitä lähtien monia pikamatkoja, perusmatka ja puolikas.

Motto: Tänään on hyvä päivä! www.liisavalmentaa.fi

Kommentoi kirjoitusta.

Helmikuu helistää

Maanantai 17.2.2014 klo 14:56

Sanonta helmikuu helistää tarkoittaa kuukaudelle tyypillisiä kovia pakkasia. Helmikuu onkin keskimäärin vuoden kylmintä aikaa, vaan ei ole tänä vuonna. Tammikuussa hankituilla suksilla on hiihdetty 4 kertaa ja kun ulos katsoo niin siihen taitaa jäädäkkin. Ehkä keleistä johtuen ajatus karkaakin jo tulevaan kesään ja lempiharrastukseeni avovesiuintiin. Mökillä tulee uitua päivittäin ja usein suuntaan järven selälle ja uintireissulle kertyy matkaa helposti pari kilometria. Usein hyvässä seurassa, kun mies soutaa ja huopaa vierellä koiran valvoessa kaikkea.

Avovesiuinti kuuluu yhtenä lajina triathloniin ja tämä on kasvattanut avovesiuinnin suosiota viime vuosina. Itsekkin olen harrastanut triathlonia jo 90-luvulta (KemTU oli edelläkävijä) lähtien välillä enemmän, välillä vähemmän. Mielessä onkin jo ensi kesän tapahtumat mm. Joroisten tri-puolikas.

Avovesiuinti sopii hienosti suomalaiseen mökkimaisemaan. Parhaimmillaan uimapuku ja uimalasit riittää. Märkäpuvulla sekä harjoituksen, että kauden kestoa voi pidentää huomattavasti. Märkäpuku myös helpottaa uintia ja tuo turvallisuutta, koska kelluttaa.uinti_ja_peppi.jpg

Helmikuun innoittamana paketoin uintivalmennuksen, joka sisältää:

 • alkukartoituksen
 • alku- ja lopputestit
 • henkilökohtaisen harjoitusohjelman
 • 6 á tunnin vaihtelevaa henkilökohtaista uintitreeniä (Lauttasaaren/Tapiolan uimahallissa), joissa hiotaan vapaauintitekniikkaa
 • avovesiuintipäivän 7. kesäkuuta Hämeenlinnan Munakasjärvellä (sis. päivän aikana 2 á tunnin uintiharjoitusta + makoisan grillilounaan + kahvit + saunan)
Helmikuun erikoishintaan 590€ (sis alv 24%). 

Uintivalmennuspaketti on aikuiselle ja jo uimataitoiselle.

Uimisiin!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avovesiuinti, triathlon, vapaauinti

Uusi Vuosi - Uudet Kujeet

Keskiviikko 8.1.2014 klo 17:10 - Liisa Lampola


disney-dream.jpg

Uusi Vuosi – Uudet Kujeet!

Liikuttavaa uutta vuotta kaikille ja tervetuloa uusille sivuilleni ja blogiini.

Uusi vuosi on alkanut ja nyt (ja muulloinkin) on hyvä hetki suunnitella ja miettiä, mitä oikeesti haluaa elämältään. Siinäpä miljoonan euron kysymys!

Moni aloittaa tammikuussa uuden terveellisen elämän, mikä on hienoa. Oleellista on miten pitää päänsä kylmänä, ettei tammikuun uuden elämän Tsunami vie mennessään. Nyt puhun siitä isosta aallosta, joka linkoaa mukanaan keskimäärin pari kolme viikkoa ja sitten palauttaa takaisin entiseen elämään kunnes toukokuussa alkaa uusi kuuri kohti kesäkuntoa, joka huipentuu juhannukseen, josta alkaa pitäähänkesästänauttia -periodi, mikä useilla päättyy syksyn rapakuntoon jne.

Usein lähtötilanne on se, että ruokaa syödään liikaa/liian vähän/väärin ja liikuntaa on liian vähän tai ei ollenkaan. Tilanne korjataan pikakuurilla eli aletaan liikkumaan todella paljon ja syömään todella vähän. Toimii yhtä hyvin kuin laittaisi laastaria avomurtumaan.

Vaihtoehtona suosittelen pienien tavoitteiden kautta kohti suuria tavoitteita, joita kohti edetään maltillisen terveellisellä suunnitelmalla ja realistisella aikataululla eli järkevin askelin elämäsi kuntoon! Tuloksia on nähtävissä nopeastikin, mutta elämäntapamuutoksiin on hyvä varata aikaa noin 6-12kk, sillä tavoista poisoppiminen ja uuden oppiminen vaatii aikaa, toistoa ja epäonnistumisiakin. Asia kerrallaan kohti omia tavoitteita. Kokemukset omista asiakkaistani viime syksyltä ovat hienoja. Tuntemukset ja faktat 4-6kk ravinto- ja kuntovalmennuksen jälkeen ovat olleet todella palkitsevia sekä asiakkaalle että minulle valmentajana. Monelle liikunnasta on tullut osa elämää ja kiloja & senttejä on sulanut varsin tavallisella ja terveellisellä ruokavaliolla. Toki jokainen asiakas on oma yksilönsä omine taustoineen. Ja on painoa pudotettu myös syömällä enemmän!

Miksi jotkut onnistuvat paremmin kuin toiset? Mikä on tyypillistä niille, jotka pääsevät tavoitteisiinsa? Varmaankin tehty työ on tärkeää, mutta asian pihvi taitaa olla siinä, että onnistujat näkevät itsensä sellaisena kun haluavat olla, eikä sellaisena kuin ovat nyt. Varsin loogista. (http://www.briantracy.com). Samoin ne, jotka kertovat tavoitteistaan muille oli se sitten läheisille tai vaikka blogissa koko maailmalle, onnistuvat keskimääräistä paremmin.

Tuore tutkimus myös osoittaa, että harjoittelusta saatu hyöty on parhaimmillaan jopa kaksinkertainen, jos harjoittelun tukena toimii personal trainer. Tämä kävi ilmi vastikään julkaistussa amerikkalaistutkimuksessa.

Asiakaspalautetta ja kokemuksia voi lukea facebooksivullani tai asiakkaani Marin blogista 

PS. Niin ja minun oma tavoitteeni vuodelle 2014 ovat mm.rakentaa itselleni menestyvä yritys eli saada lisää upeita asiakkaita, tehdä oma ennätys Joroisten Triathlonin puolikkaalla (ja ehkä päihittää muutama kaverikin) ja tietty nauttia elämästä mitä vastaan tuleekin.

Palataan asiaan!

self-discipline-successful-people-high-values-personal-management-e1367871161350-131x150.jpg 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: elämäntapamuutos, liikunta, ruoka, onnistuminen, personal trainer, kuuri

Ensi kesänä elämäsi kunnossa - jaksamista ja iloa kestävyysliikuntakoulusta!

Lauantai 21.12.2013 klo 9:32 - Liisa Lampola

Haluatko parantaa kestävyyskuntoasi ja kenties ensi kesänä juosta 10km/puolimaratonin tai ehkä mielessäsi on triathlon/duathlon. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa tai se voi myös kirkastua koulun aikana. Hienoa on myös treenata silkasta ilosta ja hyvästä olosta! 

Kestävyysliikuntakoulu aloittelijalle!juoksija_l.jpg

Tammikuun 14. päivä klo 18.00 2014 starttaava koulumme on suunnattu kestävyysurheilua aloitteleville tai siitä vähän kokemusta omaaville aikuisille. Tutustumme koulun aikana eri kestävyyslajeihin mm. juoksuun, pyöräilyyn, hiihtoon ja uintiin. Ohjelma muokkautuu ryhmän toiveiden mukaan. Tapaamme kaksi kertaa kuussa harjoittelun merkeissä pääkaupunkiseudulla. Kouluun kuuluu myös 3 luentoa, jotka käsittelevät mm. kestävyysharjoittelun perusteita, harjoittelua tukevaa ruokavaliota sekä varusteita. Treenaamme vuodenajoista nauttien monipuolisesti aina kesäkuun loppuun asti.

Hinta on 420 eur/hlö (sis. 24% ALV). Hintaan sisältyy:

 • 11 á 60-90min yhteistapaamista (sis. 3 luentoa)

 • 1 henkilökohtainen tapaaminen

 • henkilökohtainen harjoitusohjelma

 • alku- ja lopputestit

 • harjoituskisa kesäkuussa

 • sähköpostikonsultoinnin ja yhteisön valmennuksen ajaksi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 6.1.2014 mennessä liisa.lampola@gmail.com puh. 050 33636 59 tai minna.syvala@gmail.com puh. 044 7834399 . Kouluumme mahtuu 18 osallistujaa. Minimiosallistujamäärä 10.

Valmentajat:

Minna Syvälä 

Restonomi, ”viittä vaille valmis” YAMK Tradenomi, Personal Trainer, Gym Trainer.

Oma päälaji kestävyysjuoksu. Takana 13 maratonia, lukuisia puolimaratoneja ja ratamatkoja. Silkasta ilosta ja monipuolistaakseni harjoittelua hiihdän, suunnistan, pyöräilen, uin ja vaellan.

Liisa Lampola 

BBA, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Life Coach

Omat lajit mm. uinti, pyöräily, juoksu, kahvakuula, kuntosali, hiihto ja mausteena vähän kaikenlaista muutakin. Takana 7 maratonia ja lukuisia puolimaratoneja. Ensimmäiset triathlon matkat 25vuotta sitten ja siitä lähtien monia pikamatkoja, perusmatka ja puolikas.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: jaksamista, iloa, aikuinen, juokseminen, kestävyys, hapenottokyky, uinti

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »