Liisa valmentaa
Liisa-valmentaa-Liisa-Lampola-valmennus

Hyvinvointivalmennukset ja Lifecoaching

Hyvinvointivalmennus

Sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi ja hyvinvointiasi. Parantamalla fyysistä kuntoasi, parannat myös arjen jaksamista. Valmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – liikuntaan, ravintoon ja palautumiseen. Kartoitetaan yhdessä lähtötilanne ja tehdään siihen maltillinen ja nousujohteinen ohjelma, joka sopii arkeesi ja tavoitteisiisi.

Valmennuksen kesto, tavoitteet, tarkka sisältö ja hinta rakentuvat asiakkaan tarpeiden mukaan. Alla yleiskuvaus valmennuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Valmennus sopii erinomaisesti yksityisille henkilöille yksin, kaksin tai isommassa ryhmässä sekä yrityksille.

Lihaskuntoa kuten myös kestävyyskuntoa voi treenata kotona, ulkona, salilla ja oikeastaan missä vaan. Mietitään yhdessä mikä sopii sinulle. Minulla on hyvä osaaminen ja kokemus mm. seuraavista lajeista uinti, juoksu, hiihto, pyöräily, swimrun, triathlon, kuntosaliharjoittelu, kahvakuula, kehonpaino.

 Valmennukseen sisältyy:

  • Kartoituskeskustelu puhelimitse, jossa  keskustellaan nykytilanne, terveyshistoria ja tavoitteet.
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi. Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi mittauslaitteen ja appsin. Voit vapaasti mitata ja seurata tuloksia reaaliajassa.
  • Inbody Kehonkoostumusmittaukset vähintään valmennuksen alussa ja lopussa.
  • Elämäntilanteesi ja tavoitteisiisi sopivan liikuntasuunnitelman ohjeineen ja tarvittavan ravinto-ohjeistuksen
  • Tuen koko valmennuksen ajan. Tapaamiset suunnitellaan yhdessä. Tarpeen mukaan ne ovat  harjoittelua/keskustelua tai sekä-että.
  • Tapaamiset/treenit kasvotusten/etänä puhelimitse/virtuaalisesti (kesto 1tunti)  

Esimerkkejä hinnoista (sis alv 24%):

  • 4-6kk valmennus sis. 1 tapaaminen/kk, 140€/kk
  • 4-6kk valmennus sis. 2 tapaamista/kk,  250€/kk 
  • 4-6kk valmennus sis. 4 tapaamista/kk,  450€/kk

Huom!  Valmennuksen jälkeen voit jatkaa huoltosopimuksella. Teet Firstbeat mittauksia vapaasti ja seuraat tuloksia. Kerran kuussa keskustelemme miten menee á 30min. Valmentajana näen myös koko ajan Firstbeat mittauksen tulokset.

Huolenpitosopimuksen hinta 45€/kk. (sis alv 24%). Vähimmäiskesto 4kk.

HUOM! Yllä kuvattu valmennus voidaan toteuttaa myös täysin etävalmennuksena.  

 

Arjenhallintavalmennus – Lifecoaching

Valmennus sinulle,  joka haluat kirkastaa tavoitteesi ja saada selkeyttä elämääsi!

Life coaching on ratkaisukeskeinen tapa tuottaa hyvinvointia lisääviä oivalluksia.Valmennuksessa voi kirkastaa itselle merkitykselliset asiat ja asettaa tavoitteet, joita kohti aidosti haluaa edetä. 

Käsittelyyn voi ottaa aiheita miltä tahansa elämän osa-alueelta, jolla haluaa päästä eteenpäin, hakea selkeyttä tai muutosta esim. ajankäyttö, unelmat, omat vahvuudet ja itsensä kehittäminen, kuntoilun aloittaminen  jne.

Valmennukseen sisältyy alkukartoitus, tarvittava määrä keskusteluja ja harjoituksia tapaamisissa (kesto 1 tunti). 

Valmennukset virtuaalisesti  puhelimen/zoomin tms kautta.

Hinta: 95€/tunti. (sis alv 24%)