Liisa-valmentaa-Liisa-Lampola-lue-blogi-uinti

Hyvinvointia pakettiin

Posted on Kategoria: Analyysit, Hyvinvointi, Liikkuminen

Hyvinvointia pakettiin

Paketoidaan jouluun Firstbeat Hyvinvointianalyysi, henkilökohtainen uintitekniikkavalmennus tai vaikka Inbody Kehonkoostumusanalyysi!


Uuteen vuoteen 2022 ja kohti parempaa oloa🎄🎉.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi – lisämotivaatiota liikkumiseen ja parempaa palautumista.
Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään jokaiselle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi. Firstbeatin ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Firstbeat kertoo myös kuntotason (VO2max tuloksen).


Sisältö:
– 3 vrk kestävä sykevälivaihtelumittaus
– 45min henkilökohtainen palautekeskustelu puhelimitse, jossa käydään läpi analyysi. Mukaan saat yksityiskohtaiasen palauteraportin.
Hinta: 180€ tai hanki kaksi mittausta samalla hintaan 340€. Toinen mittaus voi olla seurantamittaus tai ota toinen mittaus vaikka itsellesi/puolisollesi!


Uintitekniikkavalmennus

  • Lähtötilanteen analysointi & tavoitteet. Aloittelijasta kokeneeseen uimariin esim. rinta- tai vapaauinti tai hiomista avovesitekniikkaan.
    Hinta: Esim. 2x60min 190€. Tämän voi käyttää myös kaverin kanssa. Hinta ei sisällä uimahallimaksuja.

Inbody Kehonkoostumusanalyysi

Inbody mittaa helposti, luotettavasti ja nopeasti kehon koostumuksen – mm. lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrän ja jakautumisen kehossa sekä elimistön ravitsemus- ja aineenvaihduntatilan. Mittaus motivoi erinomaisesti pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta. Tasapainoinen kehon koostumus ehkäisee riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen, verenpainetautiin, nivelrikkoon yms.

à 15min mittaus ja henkilökohtainen palaute. Mukaan tulosteraportti.

Hinta: 2 kerran mittaus 70€.
Hinnat sisältävät 24% alv.
Tilaa lahjakortti liisa@liisavalmentaa.fi tai kilauta 050 33636 59 tai mesetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *