Motivaatio missä olet!

Posted on Kategoria: Hyvinvointi, Lihaskunto, Liikkuminen, Yleinen
💫Hyvään terveyskuntoon päästääkseen ei tarvitse tehdä suuria ihmeellisyyksiä.

💫Pari lihaskuntotreeniä viikossa tavalla tai toisella ja 2-4 kertaa 30-60min kestävyystyylistä liikuntaa riittää ja lisäksi arkiaktiivisuutta. Kun aloittaa nollasta/vähästä, niin pikkuhiljaa tuota kohden.

💫Oleellista on, että liikunta on säännöllistä viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen ja vuodesta toiseen. Ainahan liikkeelle lähtö ei tunnu mukavalta ja on helppoa keksiä syitä miksi ei lähtisi liikkumaan ja se motivaatiokin on hukassa. Mitä jos vaan hyväksyy epämukavan olon ja lähtee liikkeelle, eikä jää odottelemaan motivaatiota. Voi olla muuten, että saa odotella!

💫Asiakkaani, joka liikkuu päivittäin tavalla tai toisella ja on tehnyt niin jo vuosia ja on hyvässä kunnossa. Hän  kommentoikin, että aika usein työpäivän päätteeksi tuntuu, että just nyt ei jaksa kyllä yhtään mittään! Lähdenpä silti ja teen mitä jaksan. No, sittenhän sitä usein huomaakin jo ovesta ulos mennessä, että kannatti lähteä. Ja kaikkihan ei ole aina mukavaa ja silti asioita tehdään.Tuokin vaatii harjoittelua, oman mielen tutkimista.

💫Joku viisas sanoikin, että ihmisen mieltä on venytettävä niin pitkälle, että suuret asiat on mahdollista nähdä pienenä. 

💫 Mikä toimii sinulla?

💫 Kuvan naisilla ainakin on hauskaa 😀

#terveysliikunta #motivaatio #priimadonnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *