Priimadonna!

Posted on Kategoria: Hyvinvointi, Lihaskunto, Liikkuminen, Valmennus, Yleinen

Priimadonnat ne treenaa vaan!

Lauttasaaressa ulkoillessa löydät Priimadonnat milloin mistäkin treenamassa. Keli kuin keli ja Priimadonnat treenaa vaan. Ennen aikaa korona meillä oli sisätila käytössä, mutta koronan myötä siirryimme täysin ulos ja siihen yhdistettynä treenit virtuaalisesti Zoomin kautta.  Priimadonnat on pienryhmävalmennusta.  Suurin osa on tullut yksityisvalmennukseen ja siitä siirtynyt pienryhmään ja osa on tullut suoraan pienryhmään treenaamaan.

Monet Priimadonnat työskentelevät asiantuntijatehtävissä sisätiloissa,  joten ulkoilma tekee todella hyvää. Suurimman osan ajasta on kuitenkin hyvä keli, vaikka sisältä katsottuna keli voi näyttäää huonolle ja suttuiselle.  Kun lähtee ulos ja liikkumaan,  niin keli onkin ok. Toki pukeutuminen kelien mukaan. Ulkona liikkuessa aistii myös vuodenajat paremmin ja hyvä bonus on myös, että kausi-influenssan riski on heikompi ulkona.

Moni Priimadonna on ollut mukana aikojen alusta lähtien, siis kymmenisen vuotta. Matkan varrella on tullut mukaan uusia treenaajia.

🏃 Priimadonnat treenaa läpi vuoden ulkona . 

🕕  Treenaamme kentillä ja rannoilla vaihtelevasti tiistaisin 18.30-19.30 ja torstaisin 18.00-19.00.  Lisäksi perjantaisin 17.00-18.00 Zoomin kautta core & kehonhuoltotunti.

🏋‍♀️ Treeneissä käytetään mm. kahvakuulia, kuminauhoja, kiviä, palloja, omaa / kaverin kehoa…Treenit ovat monipuolisia kehittäen voimaa, liikkuvuutta, nopeutta ja vähän hapenottokykyäkin.

💣 Priimadonniin mahtuu mukaan vielä muutama treenaaja. Ota minuun yhteyttä, jos pystyt ja haluat treenata 1-2 kertaa viikossa mukavassa pienryhmässä.

💸 10x treenipassi 140€, voimassa 15viikkoa. Voi maksaa myös liikuntaseteleillä.

Lisää Priimadonnat treenitunnelmia https://www.instagram.com/liisalampola/.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *